Obec Nivnice

PAHOP - tisková zpráva

PAHOP vás nenechá na holičkách!

Ani v těchto krizových dnech nepřestává PAHOP ,z.ú. Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče v Uherském Hradišti pečovat o lidi v terminálním stadiu. Můžete si být tak jistí, že pokud vaši blízcí potřebují naši pomoct, naše služby, můžete se na nás s důvěrou obrátit.
Po celém Zlínském kraji a v části Jihomoravském je poskytována péče 80 pacientům. Zájem o službu je i v době nouzového stavu velký. Zaměstnanci PAHOPu jsou24 hodin denně, včetně víkendů a svátků k dispozici klientům i jejich rodinám a jsou připraveni přijímat nové pacienty.
Jen PROSÍME A ŽÁDÁME, abyste případně NEZAMLČOVALI fakta, pokud se někdo z Vaší rodiny a blízkých potkal s člověkem, který byl pozitivně testován na Covid-19, nebo je v nařízené karanténě. Takový krok by totiž značně omezil a ohrozil nejenom naše služby, ale mohl by být ohrožením i pro další naše klienty.
Věříme však, se tuto nelehkou situaci v této složité době společně zvládneme a vynasnažíme se pro Vaše blízké být v jejich těžkých životních chvílích tou zásadní pomocí a oporou.

Děkujeme vám za vaši přízeň a jsme zde pro vás!

PAHOP, z.ú.

Datum vložení: 3. 4. 2020 9:52
Datum poslední aktualizace: 3. 4. 2020 9:54
Autor: Martina Moulisová

Mobilní aplikace

mobilní aplikace

Sledujte informace z našeho webu na svých chytrých telefonech. Využívejte naši novou mobilní aplikaci – V OBRAZE.

Volně ke stažení:

google-play-downloadapp-store-download

Návštěvnost

Návštěvnost:

ONLINE: 13
DNES: 269
TÝDEN: 955
CELKEM: 1237908

Hlášení poruch

Hlášení závad

Z naší fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Školní ples 2012

1261první písemná zmínka

3331počet obyvatel

247nadmořská výška (m n. m.)

2547katastrální výměra (ha)